Zucchetti Kos ’’Muse’’ slobodnostojeća kada

Čuveni Italijanski proizvođač Zucchetti Kos sa svojim timom nagrađivanih dizajnera se ističe visokim kvalitetom svojih proizvoda, tehnološkim inovacijama i dizajnu. U Italiji proizvode slobodnostojeće kade, sanitarije, baterije, akcesoare i nameštaj za kupatila.

Kada po imenu ’’Muse’’ ( inspiracija ) se istakla svojom neverovatnom elegancijom, čistom linijom i sofisticiranim dizajnom. Namenjena je za ’’contemporary’’ odnosno moderne enterijere. Muse u kupatilu postaje skulptura. U odnosu na većinu slobodnostojećih kada se ističe ne samo dizajnom već i po dimenzijama koje su prihvtljive za gotovo sve prostore. Dimenzije kade su 850×1700 mm, visina kade je 570 mm. Izrađena je od —-Softstone materijala koji je izuzetno lak za održavanje, a veoma topao na dodir. Prednost ovog materijala u odnosu na akril je taj što ima odlične termičke karakteristike.

Prilikom dizjaniranja je vođeno računa o ergonomiji tako da je ova kada savršena za sve koji vole da uživaju u dugim seansama opuštanja.

Kadu Muse možete pronaći u Novom Sadu u prodajnom salonu ’’Ceramix project’’ u Kosovskoj 24 (ugao Kosovske ulice i Marka Miljanova). Kada je odmah dostupna, a stručno osoblje u salonu će vam vrlo rado dati sve dodatne informacije u vezi sa kadom i instalacijom iste. Možete ih kontaktirati na email: ceramixproject@gmail.com .

Ovaj post je podržan od strane Ceramix project firme. Ukoliko vam je potrebna stručna pomoć dizajnera enterijera možete me kontaktirati preko kontakt forme ili na email: vanja.lebovic@gmail.com .

Jedno mišljenje na „Zucchetti Kos ’’Muse’’ slobodnostojeća kada

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.